Lasagne van het Hart Contacten

 • Hoe is het concept van Lasagne van het hart begonnen ?

  Alles is begonnen toen een paar kenissen van mij af kwamen met de vraag of ik hun een werk kon aanbieden, aangezien ik al 10 jaar beheerder ben van het bedrijf samen met mijn geassocieerde Michel Zapico ,een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van reclame ruimtes per telefoon voor onze telefoon gids “ATOUT-COMMERCES”. Ik kon ze niets anders aanbieden dan ze telefonisch aan het werk te zetten,maar deze baan was niet geschikt voor iedereen.Vandaar ik met een gloeiend idee kwam om een structuur te creeen om een aandeel te plegen voor jongeren die al een tijdje werkloos zijn,soms zonder diploma,en aan de andere kant ouderen die geen kwalificatie hebben alsnog aan het werk zetten.We hebben ook zin gehad met Atout commerces van het doneren van bepaalde acties, wij hadden dus een sociaal objectief,maar wij zijn gericht op een nieuwe uitdaging die wij moeten aangaan.En het is op een hele natuurlijke manier dat wij aan onze telfonische verkoop ervaringen hebben gedacht. Na een paar succesvolle verkoop testen door Jamila Rabhioui commercieele directrice bij Atouts commerces, besloten wij om het concept te starten door de telefonische verkoop van lasagnes!

  Het Concept

  Een bedrijf met een sociaal doel “Lasagne van het hart” heft voor objectief :

  - Helpen en het finacieel bijstaan van verschillende verenigingen, zoals Télévie ,Cap48…
  - De socio-professionele reitegratie van werkloze op lang termijn.
  - Het opleiden van jongeren en werk aan bieden zonder ervaring.

  Hoe kun je ons helpen om ons te steunen en ons helpen met onze acties:
  Als u wenst om aan onze grote actie deel te nemen "Lasagne van Het Hart" om een aankoop van een pakket van 27euro te bevestigen kunt u kiezen uit een aantal producten.
  U kunt kiezen uit:

  - Lasagne bolognaise,
  - Gehaktballetjes met verschillende sauzen (Luikse, Provençaalse, en de tomatensaus)
  - Koninginnenhapje,
  - Macaroni : ham/kaas,
  - Pasta bolognaise

  Wenst u deel te nemen aan onze grote actie “Lasagna van het hart “ door het kopen van een pakje van onze verschillende producten voor 27euros Wij organiseren de leveringen gratis aan huis,die voorzien is met een koelwagen.
  Wij realiseren ook groepsbestellingen op u werk.
  Onze leveranciers zijn aanwezig in de provincies , Namen , Luik,Hainaut ,en opnieuw in waals-Brabant. Contacteer ons om te informeren over de de datums van onze volgende passage in u gemeente.
  Ben u een bedrijf dan kunt u altijd een factuur vragen.
  Aarzel niet langer en bel ons op het gratis n° 0800/854.54

Onze team
COPYRIGHT ©SabelPrint 2012. ALL RIGHTS RESERVED.